"Aile Kalmak, Şirket Olmak" Paneli - Nisan 2010

TÜGİAD - TKYD İşbirliği ile "Aile Kalmak, Şirket Olmak" Paneli 

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) İSEGE (İş ve Strateji Geliştirme) Komisyonu ile Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) işbirliğinde 30 Mart 2010 tarihinde düzenlenen "Aile Kalmak, Şirket Olmak" paneline katılan Prof. Dr Yankı Yazgan, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİAD eski Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜGİAD Başkanı Lütfü Küçük, Yapı ve Kredi Bankası CEO'su Tayfun Bayazıt, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Salim Kadıbeşegil ve TÜGİAD İSEGE Komisyonu Başkan Yardımcısı Fikret Sebilcioğlu aile şirketi yöneticilerine farklı bir bakış açısı ile çözüm önerileri sundular. 

Yapı Kredi Bankası ev sahipliğinde düzenlenen ve açılış konuşmalarını TKYD Başkanı Tayfun Bayazıt ile TÜGİAD Başkanı Lütfü Küçük'ün yaptığı panele çok sayıda üst düzey yönetici ve yönetim kurulu üyesi katıldı.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve YALE CSC Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yankı Yazgan'ın sunumu ile başlayan toplantıda aile şirketlerinin yönetiminde etken olan psikolojik faktörler tartışmaya açıldı. Yazgan'ın konuşmasının ardından TKYD Başkanı ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, TKYD Yönetim Kurulu ve TÜGİAD Eski Başkanı - Onursal Üyesi, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Orsa Stratejik İletişim Danışmanlık CEO'su Salim Kadıbeşegil'in konuşmacı olarak katıldığı panelin moderatörlüğünü TKYD Yönetim Kurulu ve TUGIAD Üyesi, Cerebra Muhasebe Denetim Vergi ve Danışmanlık Ortağı Fikret Sebilcioğlu yaptı.

Ekonomik Çözüm Gazetesi 3 Nisan 2010

 

PAYLAŞ